Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Appelsaus "
('4 kaneelstokjes, 5 appels, 1 liter water, 1 citroen, 50 gram suiker)

Breng een liter water aan de kook met de vier kaneelstokjes en de citroen doorgesneden.
Laat enkele minuten op een zacht vuurtje sudderen.
Haal nu de kaneelstokjes en de citroen eruit.
Snijd de appels in partjes. Doe ze in het kookvocht samen met de suiker.
Laat het op een klein vuurtje sudderen tot de appels zacht zijn.
Laat afkoelen en doe het dan in een blender en mix het tot een gladde massa.
Deze saus kan je warm en koud eten.
Is ook lekker in thee.
Een koffielepel in je thee geeft een speciale smaak en helpt tegen verkoudheid.
Kaneel is een verwarmend kruid!
gebruik dus geen kaneel, 
wanneer je het snel warm krijgt.

Geschreven door "Jira"
2005-12-03 23:30:41
aangepast: 2019-09-28 13:01:50