Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Gebakken sint jacobsschelpen met limoen"
(16 st jacobsschelpen, olie, sesamolie, zout, peper, 1 el verse bieslook, limoensap, bieslook, geroosterd sesamzaad)
Haal de sint- jacobsschelpen uit hun schelp
en vermeng ze met 1 el olie,
1 1/4 tl sesamolie, wat zout en peper
en 1 eetlepel fijngesneden bieslook.
Spoel de schelpen schoon en dep ze droog,
leg het vlees in een hete grilpan en gril 30 seconden aan elke kant.
Let wel op dat ze niet te gaar worden!
Leg ze weer in hun schelp en besprenkel met limoensap.
Garneer met fijngesneden bieslook en wat geroosterd sesamzaad.
Geschreven door "Jira"
2006-12-08 19:36:30
aangepast: 2019-09-05 14:16:47