Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Appelveloute met gember"
(6 Zoete Appels, 2 liter kippenbouillon, 1 eetlepel boter, 3 sjalotjes gesnipperd, 1 teentje knoflook gesnipperd, 2cm verse gemberwortel geraspt, 2 eetlepels kerriepoeder, 1 citroen, vers bieslook, nootmuskaat, peper en zout)

Schil de appels snij ze in blokje.
Bak de appels in boter samen met de sjalot.Strooi er dan de kerriepoeder over.
Doe er knoflook en gember bij en de bouillon.
Dek af en laat 15 min. zachtjes koken.
Mix alles en breng op smaak met citroensap,
een beetje muskaat, peper en zout,
werk af met gesnipperde bieslook

Geschreven door "Jira"
2008-06-15 13:49:04
aangepast: 2019-09-28 13:03:23