Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Groente wok met gemberballetjes en cashewnoten."
(Voor de balletjes:150gr casshewnoten, 75 gr bloemkool gekuist1 koffielepel geraspte gember, , 1 fijngehakte ui, 40gr paneermeel, 2 eieren, 2 eetlepels vers gehakte koriander, + enkele takjes voor decoratie, 1 koffielepel bio madrascurry, frituurolie, zout)
Voor de balletjes : Hak de noten grof, was droog en rasp de bloemkool in een slakom, voeg er de ui paneermeel, losgeklopte eieren, koriander, curry, 1 koffielepel geraspte gember, noten, zout&peper aan toe; meng grondig en rol er 12 balletjes van;verhit de frituurpan en bak de balletjes 3 tot4 min;en houd ze warm.

Voor de groentenwok : Shil de wortelen was de courgettes, was preiwit, snij de groenten in fijne reepjes.schil en rasp de gemberwortel fijn, verhit wat olie in een wok en bak daarin onder voordurend roeren, de ui, de geperste look en de gember gedurende 5min voeg er de groenten bij en bak opnieuw onder voordurend roeren, gedurende 3 tot 4 min, kruid met peper&zouten breng op smaak met wat sojasaus.serveer de groenten en balletjes op warme borden;garneer met takjes koriander en server meteen.
Serveertip:
Serveer met thaise rijst gestoomd
Wijntip chateau la coulerette2003
Dranktip geroldsteiner sprudel
Onze broodtip:brood met tarwekiemen.
Kooktijd 10 min.
420 kcal.(1756kj) per portie
Voor 4 personen
Geschreven door "Jira"
0000-00-00 00:00:00
aangepast: 2019-09-05 14:16:47