Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Noedels met gambas en pindanootjes."
(250 gr gambas, 400 gr chinese noedels, 1 teentje look, 4 lenteuitjes, 200g sojascheuten, 4 soeplepels pindakaas, 50gr pindakaas, 50gr gehakte pindanootjes, 1 blik ongezoete kokosmelk, 2 koffielepels pikante pimentsaus( sambal of harissa), peper en zout, e)
Kook de noedels zacht in een grote hoeveelheid gezouten water, hak de look en snijd de uitjes fijn, meng de pindakaasde sambal of harissade kokosmelk en de look in een microgolfschotel, .
Kook drie min op volle kracht,
Roer tot de saus dik en homogeen is, bind ze daarna indien nodig met een koffielepel maïszetmeel.
Voeg de gamba’s toe en zet 4 min op 80 percent van de kracht, in de micro tot de gambas klaar zijn, roer goed door en zet indien nodig nog 2 min in micro.
Giet de noedels af, roer de uitjes gehakte pindas en de sojascheuten door de gambasaus, breng op smaak met peper en zout,
Verdeel de noedels over warme borden, overgiet ze met saus en bestrooi met gehakte munt en koriander.
Geschreven door "Jira"
0000-00-00 00:00:00
aangepast: 2019-09-05 14:16:47