Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Liefdesaccu "
(Tover Liefde in je leven)

Nodig : 1 rode appel en 7 kleine roze of rode stenen

Als je pas verkering hebt, wil je dat je nieuwe vriendje je helemaal het einde vindt. De liefdesaccu kan helpen om een oude relatie nieuw leven in te blazen,maar dat kan alleen als jullie alle twee echt samen willen zijn.

Betover je geliefde met deze eenvoudige spreuk. Je kunt hem het best gebruiken om en nabij nieuwe maan. We gebruiken hier een appel omdat Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, er zo van hield. In veel oude verhalen en legenden staat de appel voor romantiek en passie.

De volgende keer dat jullie samenzijn, neem je een mooie rode appel. Haal het klokhuis eruit (bewaar het) en snijd de appel doormidden. Geef de ene helft aan je vriendje en eet de andere helft zelf op. Later, als je alleen bent kun je het klokhuis in de tuin begraven. Als het klokhuis weer veilig in de baarmoeder van Moeder Aarde is, kun je de stenen erop leggen,om de betoverde plek te markeren. Ga rustig zitten en zing de volgende woorden zachtjes voor jezelf. Beschouw ze als een krachtige bron van energie die uit je mond komt en die de gemarkeerde plek in de tuin magie inblaast. Blijf zingen totdat je voelt dat de magie haar werk heeft gedaan.

Liefde zal groeien,

Langzaam gaan bloeien,

Hij is de ware,

Dat zal ik verklaren.

Kom vervolgens zeven dagen lang iedere avond terug bij deze plek. Raak alle zeven stenen aan en zeg:

Moge onze liefde zo sterk zijn als een boom,

Zo flexibel als zijn takken in de wind,

Zo zoet als zijn fruit.

Mogen we net zoveel zegeningen ontvangen als

Er blaadjes aan de bomen zijn

En laat onze relatie door de kracht van hemel en aarde gevoed worden.

Doe wat gij wilt, maar schaadt niemand.

Geschreven door "Onbekend"
2009-07-20 17:15:43
aangepast: 2019-09-22 11:13:40