Welcome to a World of Witchcraft
0
Nieuw in categorie(en):
"Bloemen siroop"
 
Was de bloemen niet doe er de slechte stukjes voorzichtig af ook de verwelkte of als er wat vuil opzit dat er af doen! Doe in een grote glazen pot met deksel. Giet er koud water op tot ze onder staan. En een in schijfjes gesneden geschilde citroen, zeker het witte vruchtvlees van de citroen eraf doen is te bitter van smaak. Laat 24 trekken, afgesloten met deksel.doe daarna in een neteldoek en knijp goed uit. Neem nu een halve kilo witte kandijsuiker op een liter vocht van rozenblaadjes of vlierbloesem of tere bloemen die wel eetbaar zijn!!.laat even opkoken en doe in glazen potjes let op is heel heet! Zet ze ondersteboven gedraaid weg. De siroop blijft een jaar goed zolang hij gesloten is na openen nog veertien dagen in koelkast! Je kan de siroop ook invriezen in ijsblokzakjes dan wel eerst laten afkoelen. Is lekker in een glas water of een tas thee.
Geschreven door "Wiccajira"
2021-05-20 16:55:48
aangepast: 2021-05-20 16:57:07